Biskrem

Biskrem
malzemeler
125 gr margarin
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 paket ülker napoliten sütlü çikolata( çekmece çikolata)
Hazırlanışı 
Öncelikle yumuşamış margarin ve pudra şekerini krema kıvamına gelene kadar karıştırıyoruz. Daha sonra diğer malzemeleri ekleyip ele yapışmayacak yumuşak bir hamur elde ediyoruz.Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avucumuzun ortasında yuvarlak bir şekilde inceltiyoruz.Ortasına 1 adet çikolata koyup hamurumuzun uçlarından büzerek kapatıyoruz. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 15-20 dk üzeri pembeleşene kadar pişiriyoruz.
Biskrem

Yorum Gönder

0 Yorumlar