Barros Luco Sandviç Tarifi

Barros Luco Sandviç Tarifi 


 Malzemeler

  • 2 dilim sandviç ekmeği

  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı

  • 1 dilim ince dilimlenmiş biftek

  • 1 dilim monterey jack peyniri

Barros Luco Sandviç Tarifinin Püf Noktası

Eriyebilen, yağ oranı yüksek herhangi bir peynir çeşidi kullanabilirsiniz.

Barros Luco Sandviç Tarifinin Pişirme Önerisi

İnce dilimlenmiş biftek yerine jambon kullanabilirsiniz.Ortadan ikiye kestiğiniz sandviç ekmeğinin arasına kızartılmış et ve peynir dilimini yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış 200 derece fırında sandviçi hazırlayıp, sıcak olarak servis edebilirsiniz.

Barros Luco Sandviç Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağını tavada kızdırın. İnce dilimlenmiş bifteği, arkalı önlü renk alana kadar kısa sürede pişirin.

  2. Sandviç ekmeklerini eti kızarttığınız tavaya alın.

  3. Her iki dilimi de arkalı önlü 2 dakika kadar ısıttıktan sonra bir dilim ekmeğin üzerine biftek ve peynir dilimini yerleştirin.

  4. Tavanın ısısıyla peynir eridiği zaman diğer ekmek dilimini üzerine kapatın ve bekletmeden sıcak olarak servis yapın. Daha çok sayıda hazırlayıp, sevdiklerinizle paylaşın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar